Saturday, July 30, 2011

PixSoul Exhibition 2011

54th .. :D

yeah! pada 28 julai 2011 yang lepas, kelab PixSoul yang diketuai oleh aku ( :P ) dan Sir Shariman telah pon mengadakan exhibition atau pameran kelab kami buat pertama kali selepas kelab ini ditubuhkan..

dan ini juga adalah exhibition aku yang kedua.. kelab PixSoul ini tertubuh mungkin disebabkan exhibition 'tak rasmi' kami tahun lepas yang agak berjaya..:P a million thnx to sir Shariman kerana telah banyak berkorban untuk kelab PixSoul dan exhibition pada tahun ini.. kalau nak dikira duit sir yang terbakar, memang kitorang xmampu nak bayarnyer..

terima kasih terima kasih terima kasih...

( kalau saya dah kaya nnt, saya belanja sir 1 lens, ok.. :D )


©heArie Punyer :D



tahun ini, Alhamdulillah banyak bahan berbanding tahun lepas dan sambutannya juga memberangsangkan...:D

©heArie Punyer :D

©heArie Punyer :D


dan bahan exhibition aku..

©heArie Punyer :D

jujur la, aku agak kecewa dengan bahan aku.. hahaha... yelakan, buat last minit, mana nak puas hati..:P

tak dilupa, terima kasih juga kepada
Shah nadhir
Wan nursyahirah
Ashie
masliza
Nik
kerana telah menyumbangkan hasil dan bahan seni korang untuk di pamerkan.. :D

papepon, aku nak ucap ribuan terima kasih kepada sesiapa yang singgah di pondok sivik pada khamis lepas dan juga kepada 'supporter' chearie... :D

©heArie Punyer :D

©heArie Punyer :D

©heArie Punyer :D

©heArie Punyer :D

©heArie Punyer :D

©heArie Punyer :D

©heArie Punyer :D

©heArie Punyer :D

©heArie Punyer :D

©heArie Punyer :D

* jangan bagitau orang berapa aku bayar korang :P *


dan terima kasih juga kepada ahli kelab Pixsoul sendiri yang sanggup ponteng kelas dan ponteng puasa untuk menjayakan exhibition ini.. :D

©heArie Punyer :D

©heArie Punyer :D

hana tajima pon sudi datang tau! haish...
kecewa betol kawan aku ramai tak datang...:P
hahaha...

3 comments:

▽mirul ▽dlan said...

satu lens punn bolehh.. haha..
btw, aku rasa piece kau ngan shah ngan wan sume cool cool belaka.. aku bangga dapat kawan dengan orang yg berbakat macam korang.. ngee.. ( sorry ayat skema )

gambit said...

wah!!! report yg gempak. sir bangga dapat brgaul dengan orang yg berbakat macam korang.. ngee.. ( sorry ayat skema gak )

nasyira said...

nazri, aku dtg lah usha pic² ko. tapi masa tu dorang cakap korang pergi the store..... isk3... btw, memang gempak la. aku pun bgga gak dpt kwn cam korg :P

Popular Posts

Search This Blog