Thursday, February 17, 2011

emo..

lol... haha... aku nie tak de la orang yang emo sangat2... kenkadang layan tue ok pe..:P

hari ini...aku baru sedar... betapa kesorangannya aku hidup kat dunia nie.... agak kecewa la......

aku rasa klau lah aku dituduh melakukan kesalahan yang aku tak buat (or tak sengaja), tak ada seorang pon yang akan backup aku nak cakap aku tak bersalah....
bende ini membuatkan aku mcm "nobody" dekat semua org...

kecewa macam mana pon biar je lah..

aku kne siapkan video aku untuk esok...doakan kejayaan aku...
terima kasih...............

salam...

5 comments:

S.Nadhir said...

bersedialah untuk buat salah, baru kau tahu berapa ramai yg akan stand up untuk kau ! :)

-dari budak yg agak lonely juga. sob sob

Mr. Ri said...

dah buat salah dah pon...:D
yola tue lonely...

rajin bukak blogger skung.. :P

Amirul Adlan said...

LOL siapakah?

nak lawan blogger famous amous ke? lol
*kena tumbuk*

zahirahharyati said...

-_____- kuat semua orang rasa benda sama je. sob sob sob

Mr. Ri said...

adlan ;; nie aku ckp psl aku leh...:D

zahirah ;; kau pernah rse mcm nie ker..:P

Popular Posts

Search This Blog