Monday, February 14, 2011

follower..

memandang kan aku ini jenis yang suke bace blog org, tapi malas nak updated blog sendiri...yela..bnyk sngt blog..malas nak updated sume...lagi pon tak ade spe yang bce pon...so no point la kan... rase hampe gile bile updated bnyk2 tp tak de sekor pon yang bace...:P

aku rasa jeles jugak la bile tgok blogger lain bnyak sangat follower.. aduh... tak dinafikan la dorang punya blog best..nak dibandingkan dengan aku... hahaha..hampeh!

aku bukan reti nak mengarang sangat pon...paling2 pon aku terikut ikut cara penulisannya dari blog2 yang aku follow...(tp kenkadang aku bookmark jer...anon gile :P ) hahaha..ok..

sebenarnya aku nak cakap, dah dekat sebulan jugak la aku tak bukak and updated blog nie, tp aku tgok ade follower bru.. hahaha... pelik aku...npe la korang follow aku eh?
:D

pape pon thanx la... jujur la aku gembira dapat follower..:D

3 comments:

S.Nadhir said...

Hahahaha, samalah part yg bookmark blog2 fave tu. rasa kedekut nak share blog2 best tu tetap tak hilang, hahahaha.

Mr. Ri said...

hahahaa...ok....:D
smpai kenkadang aku lupa langsung psl blog yg aku bookmark....:P

nasyira said...

blog ko best ape. aku baca! :D

Popular Posts

Search This Blog