Saturday, February 26, 2011

saya sayang Rasulullah

entry ke 29..

aku tak sangka sangat-sangat yang aku telah menang pertandingan ini.. hahaha...
teke aku dapat hadiah apa?
tiket maher zain.. hahahaha... tetapi aku tidak pergi, sebab aku terpaksa balik kampung... hahaha... buang macam itu sahaja la tiket itu..

sebelum aku terlupa...aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada zahirah haryati kerana dia telah berjaya membawa wataknya sebagai pengarah..hahaha..( dia yang plan semua nie.. aku hanya videographer and editor jer..:D )
terima kasih juga kepada raja kami iaitu Shah Nadhir kerana telah mentranslate-kan apa yang patut di translate..
dan kepada pembancuh air oren iaitu Amirul Adlan kerana telah tolong membancuh air oren..*ok ini gurau.. terima kasih adlan sebab temankan aku setiap interview ini..
akhir sekali kepada ustaz2, ustazah Nabila (selaku guru kelas aku) dan makcik zahirah, kerana sudi membantu kami menyiapkan video ini..

Alhamdulillah..




CheArie Punyer :D

cara memenangi pertandingan ini ialah dengan memdapat 'like' terbanyak dekat fb..
aku dikire no 1 la kut.. sebab yang lain 32 like jer..:P
tetapi zahirah tak puas hati bila aku cakap aku no 1..
pe masalah dia entah la..:P

hhhahahahahaha...
Alhamdulillah....cukup la nie...

Assalammualaikum...........jumpe lagi..:D

5 comments:

Amirul Adlan said...

LOL. air oren? -.-

hahaha, sesama bro. :D

Mr. Ri | CheArie said...

hahaha... gurau jer..:P
sory..
and yeah.. thnx!

nasyira said...

tahniah cheri :P

zahirahharyati said...

Kau betul nak kene terajang aku? ==!

Mr. Ri | CheArie said...

terima kasih ain...

xarra ;; haha... lol.. betul la..:D

Popular Posts

Search This Blog