Monday, February 14, 2011

sekian lama..

owh yeah.... disebabkan kawan aku (adlan) sangat cool blog dia, membuatkan aku nak sambung balik aku punya blogspot..:D
tp aku yang sanagt sibuk kebelakangan ini, menyebabkan aku tidak dapat updated 3 blog dengan kerap..:D

maaf yer....aku sekarang kerap updated blog aku yang ni (che365arie)..
well... itu kire mcm daily life + photo untuk jadi lebih menarik..:D
harap korang boleh bookmark la walaupon x follow..:P

thnx! :D
aku akan rasa terharu sangat klau korang tengok flickr aku dan blog che365arie aku..

3 comments:

Amirul Adlan said...

eh ada orang tulis nama aku. lol.
mana ade cool. :P

nasyira said...

post pertama nazri yang aku baca dari dashboard. haha.

Mr. Ri said...

amirul ;; cukup cool untuk aku..:D

nasyira ;; hahaha..ok.... sbulan lebih dah aku x bukak bende alah ini..:D

Popular Posts

Search This Blog